Memories uitvaartmuziek


Een blijvende herinnering

“Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.” –Gustav Mahler, Oostenrijkse componist en dirigent 1860-1911.
Hoe neem je afscheid van iemand die er niet meer is? Muziek kan het verdriet niet wegnemen, maar kan wel een waardevolle bijdrage leveren aan de nabestaanden. Memories Uitvaartmuziek verzorgt live muziek tijdens het laatste afscheid. Dat ene liedje wat zoveel betekende, een bijzonder concert of de muziek van een band die als rode draad door het leven van uw dierbare liep; Memories Uitvaartmuziek haalt deze momenten naar boven en hoopt op een blijvende herinnering voor u en uw naasten.

uitvaartmuzikante
Hoe werkt het?

Memories Uitvaartmuziek speelt op elke locatie in Nederland, zelfs op het water of in de natuur. Naast uitvaarten is het ook mogelijk om live muziek te verzorgen tijdens een as-verstrooiing, condoleance of herinneringsdag. Wij zijn professionele muzikanten die elk repertoire op korte termijn kunnen uitvoeren. Bovendien staan we emotioneel stevig in onze schoenen. U kunt zelf bepalen of u slechts een muzikant of een complete band wilt bij het afscheid van uw dierbare. Daarnaast zijn er nog een aantal extra opties:

  • Medewerking van bekende artiesten;
  • Live Video Streaming, waarbij het volledige afscheid live te volgen is op videoschermen of online voor nabestaande in het buitenland;
  • Humanitair spreker.


Verzoek bij leven

De wens om zelf uw eigen uitvaart te regelen komt steeds vaker voor. Als u zelf uw eigen uitvaart aan het organiseren bent, dan kan Memories Uitvaartmuziek samen met u over de muziek nadenken. Zo kunnen wij muziek componeren onder een door u zelf geschreven gedicht. Indien mogelijk kunt u ook zelf een nummer inzingen. Dit kan dan tijdens uw uitvaart ten gehore worden gebracht. Wij kijken samen met u hoe wij uw muzikale wensen zo optimaal mogelijk kunnen waarmaken.

Kijk op www.memoriesuitvaartmuziek.nl voor meer informatie en een impressie van Memories Uitvaartmuziek. U kunt ons zeven dagen per week bereiken.