Glazen Grafmonument met zeesterren 

Prachtige glazen zeesterren op spiegel van rvs

glazen-grafmonument-zeesterren 

"Wilfried was in his elements underwater. I wanted a monument which will be a tribute to him. Jeroen and I talked for hours and not only could I see that he cared but also how clear he was about the monument that he was going to create. Step by step I followed his creation. The stars made by Mark completed this monument. Jeroen and Mark placed the monument, on that moment they became a part of the family. I'm proud to know these two great artists. Jeroen, Mark thank you." Joy

Wilfried was een man die van het leven genoot. Diepzeeduiken op exotische plaatsen was zijn passie. Voor Joy was hij de ster van haar leven waarop haar kompas stond afgesteld. Altijd stabiel en standvastig. Groot was dan ook de schok toen Wilfried plots overleed.

Joy wilde geen grafsteen, maar een monument ter ere van Wilfried. Een monument dat zijn levenslust en passie uitstraalt.

In het ontwerp zijn daarom zeesterren van gekleurd glas verwerkt. Ze liggen op een spiegelend roestvrij stalen vlak, dat de hemel weerkaatst. De kleurrijke sterren stralen als het ware ook overdag standvastig aan een heldere lichte hemel. In het roestvast staal zijn een foto en tekst zijn met laser gegraveerd. Daarnaast versterkt een golf die in het rvs is gestraald het gevoel van beweging, zee en verandering.

Het ontwerp is in samenspraak tot stand gekomen en bij de plaatsing heeft Joy zelf de sterren kunnen uitkiezen en mede de positie bepaald.

 

Meer glazen grafmonumenten >>