Graf met lelie

Een prachtige lelie van rvs voor mevrouw Lelie

rvs Gedenkteken, granieten grafzerk en rvs kader vormen een uniek grafmonument

Ingetogen en bijzonder grafmonument van rvs op de begraafplaats. Het graf heeft een roestvrij stalen kader; binnen deze rand van rvs staan plantjes. Centraal is de stralende lelie geplaatst die verwijst naar de familienaam. Een bescheiden granieten grafzerk en verschillende bloemen completeren het bijzondere grafmonument.

Voor het graf van mevrouw Lelie wilden de nabestandengraag een grafmonument met een mooie lelie. Een mooie en sierlijke lelie van rvs staat prominent op het graf. Aan het hoofd een kleine subtiele steen met alleen de naam en data. Het graf zelf heeft een rand van geslepen roestvast edelstaal. Deze omkadering geeft op subtiele wijze de begrenzing van het graf aan. Ook is het een mooie afbakening van de plantjes.

De combinatie van verschillende elementen maakt het tot een uniek en sfeervol grafmonumentje. In vergelijking met grote grafstenen of grafzerken heeft het een minder zware uitstraling.

Andere bloemenmonumenten

graf met zonnebloem | graf mevrouw lelie | graf met orchidee | graf met halve lelie | graf voor jonge vrouw met bloemen | glazen grafsteen met orchidee tak

RVS grafsteen met lelie

graf met lelie bloem 

grafsteen met zonnebloem van RVSgraf met zonnebloem 

 graf met glazen orchideegrafmonument met glazen bloemen

grafmonument met gestileerde leliegraf met gestileerde lelie van RVS

kleurrijk grafmonument met glazen bloemen voor een jomge vrouwbijzonder kleurrijk monument voor jonge vrouw 

 glazen grafmonumenten - orchidee takglazen grafsteen met orchideetak

 bel 0320 218676 - maak een afspraak