Gedenktekens

Gedenkteken van roestvast staal: persoonlijk en mooi

Persoonlijk gedenkteken
Na de dood van een dierbare blijven de herinneringen en gedachten. In een gedenkteken krijgen deze persoonlijke herinneringen vorm. Met een persoonlijk gedenkteken staan we stil bij de dood van een dierbare. Daarom vormen uw wensen en ideeŽn altijd het uitgangspunt. Alle gedenktekens en grafmonumenten komen in nauw overleg met de nabestaanden tot stand. Gedenktekens kunnen qua grootte variŽren van klein tot groot, essentieel is dat ze persoonlijk zijn.  

Gedenkteken - gedenkplaat

RVS grafmonument strak - eenvoudig
modern gedenkteken

Prachtig gedenkteken - ring van spiegelend rvs
gedenkteken - ring ornament

Na de dood van haar man liet Betty hun twee ringen samenvoegen tot 1 nieuwe. Dit gedenkteken in haar tuin, is een in-memoriam van hoogglans rvs. Bekijk hier meer foto's van het ring - gedenkteken

gedenkteken van RVS

Gedenkteken Ton in zijn eigen handschrift


Gedenkteken begraafplaats Naarden

Zoveel tranen om zoveel doden - Verzamelgraf

RVS Monument gemeenschappelijk graf Begraafplaats Naarden

Gedenkplaat voor verzamelgraf begraafplaats Naarden

 Voor de begraafplaats Nieuw Valkeveen in Naarden ontwierp ik voor het verzamelgraf een gedenkplaat. Het werd een roestvrij stalen spiegel met daarin kringen en een dichtregel.

Betekenis gedenkplaat

De kringen verbeelden de talloze tranen die ieder afscheid van een geliefde begeleidden. Ook staan ze symbool de nietigheid van ons bestaan gezien vanuit de eeuwigheid. We zijn tenslotte slechts druppels die in een oneindige oceaan vallen. Uiteindelijk vervaagt ieder onderscheid en komen we tezamen.

De dichtregel van Felix Timmermans sluit daarop aan "De kern van alle dingen is stil en eindeloos." Het was nog lastig om hiervoor een dichtregel te vinden die recht deed aan iedereen. Bekijk hier de gedenkplaat - gedenkteken op de begraafplaats Naarden

Gedenkteken: van klein tot groot

Gedenktekens kunnen qua grootte variŽren van klein tot monumentaal, essentieel is dat ze persoonlijk zijn. Gedenktekens kunnen zowel thuis als op een begraafplaats geplaatst worden. Zowel particulieren als bedrijven vragen er om. In een woonkamer, buiten in de tuin, in de hal van een kantoor waarvan het personeel weet dat het voor een overleden collega is, of op een speciale gedenkplaats. Voor een buitenstaander hoeft het niet altijd duidelijk te zijn dat het een persoonlijke herinnering of nagedachtenis betreft.

Groot of klein, binnen of buiten, thuis of op het werk, een gedenkteken van RVS, glas of steen geeft op geheel eigenwijze uitdrukking aan ķw gevoelens en herinneringen.

 

Gedenktekens: unieke, persoonlijke en mooie ontwerpen

 

meer informatie of vrijblijvend gesprek over een gedenkteken van RVS