Gedenkteken

Gedenkteken van roestvast staal: persoonlijk en mooiGedenkteken van rvs op de werkvloer

Gedenkteken in entree ter nagedachtenis van een overleden collega

Na de dood van een dierbare blijven de herinneringen en gedachten. In gedenktekens krijgen deze persoonlijke herinneringen vorm. Met een persoonlijk gedenkteken sta je stil bij de dood met een teken van leven. Uw wensen en ideeŽn zijn altijd het uitgangspunt. Alle gedenktekens komen in nauw overleg met de u tot stand. Dat betekent concreet dat u niet alleen betrokken kunt worden bij het ontwerp, maar ook dat ik u regelmatig informeer over de laatste stand van zaken bij de uitvoering. Van het hele proces van schetsontwerp tot en met plaatsing stuur ik u  foto's. Na afloop ontvangt u een boekje met teksten en foto's over het gedenkteken.    

Gedenkteken verzamelgraf begraafplaats Naarden

Zoveel tranen om zoveel doden

RVS Monument gemeengschappelijk graf Begraafplaats Naarden

 

Voor het verzamelgraf op de begraafplaats Nieuw Valkeveen in Naarden maakte ik een gedenkteken: een roestvrij stalen spiegel met daarin kringen en de dichtregel "De kern van alle dingen is stil en eindeloos." 

De kringen verbeelden de talloze tranen die ieder afscheid van een geliefde begeleidden. Ook staan ze symbool de nietigheid van ons bestaan gezien vanuit de eeuwigheid. We zijn tenslotte slechts druppels die in een oneindige oceaan vallen. Uiteindelijk vervaagt ieder onderscheid en komen we tezamen.

De dichtregel van Felix Timmermans sluit daarop aan Bekijk hier het gedenkteken op de begraafplaats Naarden

 

Gedenktekens van klein tot groot

Zowel particulieren als bedrijven vragen om gedenktekens. In een woonkamer, buiten in de tuin, in de hal van een kantoor waarvan het personeel weet dat het voor een overleden collega is, of op een speciale gedenkplaats. Een bezoeker hoeft niet altijd te weten dat het hier om een persoonlijke herinnering of nagedachtenis gaat.

Groot of klein, binnen of buiten, thuis of op het werk, een gedenkteken geeft op geheel eigenwijze uitdrukking aan ķw gevoelens en herinneringen. 

Gedenkteken: uniek, persoonlijk en mooi

Gedenkteken: van klein tot groot

Gedenktekens kunnen qua grootte variŽren van klein tot monumentaal, essentieel is dat ze persoonlijk zijn. Gedenktekens kunnen zowel thuis als op een begraafplaats geplaatst worden. Zowel particulieren als bedrijven vragen er om. In een woonkamer, buiten in de tuin, in de hal van een kantoor waarvan het personeel weet dat het voor een overleden collega is, of op een speciale gedenkplaats. Voor een buitenstaander hoeft het niet altijd duidelijk te zijn dat het een persoonlijke herinnering of nagedachtenis betreft.

Groot of klein, binnen of buiten, thuis of op het werk, een gedenkteken van RVS, glas of steen geeft op geheel eigenwijze uitdrukking aan ķw gevoelens en herinneringen.

 

Gedenktekens: unieke, persoonlijke en mooie ontwerpen

 

meer informatie of vrijblijvend gesprek over een gedenkteken van RVS